Το πρόβλημα είναι στην δημιουργία και όχι στην εκτέλεση…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει πετύχει μόλις 6 γκολ σε 10 αγώνες ωστόσο η χειρότερη επισήμανση είναι ότι από αυτά, μόλις τα 2 τα έχουν πετύχει επιθετικοί.

Πριν από μια εβδομάδα περίπου είχαμε επισημάνει τα δύο αντίθετα άκρα που χαρακτηρίζουν τον φετινό ΟΦΗ: Η χειρότερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα. Η οπισθοφυλακή αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχεται γκολ αρκετά δύσκολα είναι το σημείο που τον διατηρούν στον “αφρό” ωστόσο η γραμμή κρούσης περνάει σε δεύτερη μοίρα. Και η φτωχή συγκομιδή στον τομέα τα γκολ δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος. Ο ΟΦΗ όχι μόνο σκοράρει με το “σταγονόμετρο” αλλά βλέπει και τους επιθετικούς του να περνούν απαρατήρητοι. Ο Περογαμβράκης δεν έχει σκοράρει από το παιχνίδι με τον Πλατανιά ενώ ο Παπάζογλου έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στα τελευταία 13 παιχνίδια ενώ η τελευταία φορά που γράφτηκε στην λίστα των σκόρερ ήταν στην αυλαία του πρώτου γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, πέραν όλων των παραπάνω επισημάνσεων, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δείχνει να έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και όχι στην εκτέλεση τους. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια κάνει ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία και επί της ουσίας είναι αυτό που πληρώνει με αποτέλεσμα να μην έχει την βαθμολογική συγκομιδή που θα ήθελαν στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook