Τα συγχαρητήρια και η… ζούγκλα του Παναθηναϊκού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αυτοδιαψεύδονται και μάλιστα με τον χειρότερο για αυτούς τρόπο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την δήθεν «ζούγκλα» που έζησε η αποστολή των «πρασίνων» στο ματς του πρωταθλήματος.

Ενώ η εικόνα που έβγαλαν μετά το ματς οι λεγόμενοι κύκλοι του Παναθηναϊκού, μέσω των ΜΜΕ που διοικούν και συνεργάζονται, για εχθρική ατμόσφαιρα, στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Κυπέλλου, οι τρεις (!!) εκπρόσωποι του ΠΑΟ με επικεφαλής τον κ. Ζαβραδινό έλεγαν συνεχώς ότι η φιλοξενία ήταν άριστη.

Αυτά που υποστήριζαν και τότε δηλαδή μοιράζοντας μάλιστα και συγχαρητήρια στον επίσημο ΟΦΗ για την φιλοξενία που είχαν. «Εμείς δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο και μάλιστα σας ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία. Με τον διαιτητή είχαμε παράπονα αλλά τίποτα περισσότερο», έλεγε συνεχώς σήμερα ο Ζαβραδινός ο οποίος πάντως δεν μπόρεσε να απαντήσει με την ίδια σαφήνεια στα επίμονα ερωτήματα των ανθρώπων του ΟΦΗ, γιατί δηλαδή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πήρε θέση όταν τα ΜΜΕ «πυροβολούσαν» τον ΟΦΗ και διαστρέβλωναν την πραγματική εικόνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook