Όχι άλλο τρολάρισμα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε δηλώσεις στη “Νέα Τηλεόραση”  όπου τόνισε ότι θα διάλεγε Πλατανιά αντί ΟΦΗ και επικαλέστηκε την οργάνωση και το προπονητικό κέντρο. Όχι άλλο τρολάρισμα.

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού προκειμένου να βγάλετε (και) μόνοι σας τα συμπεράσματα σας: “Με διαφορά μιας μέρας, είχα πρόταση τόσο από τον Πλατανιά, όσο και από τον ΟΦΗ. Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ έχει την ιστορία και τη βαριά φανέλα εξαιτίας της παρουσίας του τόσα χρόνια στην Α’ Εθνική. Από την άλλη, ο Πλατανιάς διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλω σε μια ομάδα. Νοικοκυρεμένο σωματείο, με προπονητικό κέντρο και με προοπτική για το μέλλον. Μάλλον θα επέλεγα τον Πλατανιά, ωστόσο ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα που μου έτυχε εκείνη την περίοδο (έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός) δεν μου επέτρεψε να δουλέψω σε κάποια ομάδα”.

Και βέβαια, δημιουργούνται οι παρακάτω απορίες:

  • Αν ο ΟΦΗ δεν μπορεί να επικαλεστεί το “Βαρδινογιάννειο” που είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα, μπορεί να το επικαλεστεί ο Πλατανιάς με το… γυμναστήριο του Μάλεμε;
  • Αν ο ΟΦΗ δεν μπορεί να επικαλεστεί την προοπτική του μέλλοντος με 8.500 κόσμο σε κάθε (σχεδόν) παιχνίδι, ποιος μπορεί να το κάνει;

Μάλλον, στον ΟΦΗ πρέπει να μην ασχοληθούν με την εν λόγω περίπτωση όταν ο Τσιώλης λέει δημόσια ότι θα επέλεγε τον Πλατανιά αντί για εκείνον ξεχνώντας την θέρμη και τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος τον προσέγγισε. Γιατί για όλα τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα απολύτως.

Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook