Ρεσιτάλ από τον Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν έχεις προπονητή υψηλού επιπέδου που συνεργάζεται με ποδοσφαιριστές – επίσης υψηλού επιπέδου – τότε τα αποτελέσματα είναι ανάλογα με αυτά του Παγκρητίου με τον Σα Πίντο να δίνει ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός “έδεσε κόμπο” τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αντί να βοηθήσει τον Εργοτέλη, θα λέγαμε ότι μάλλον τον αποδιοργάνωσε. Ο Σα Πίντο έκανε την έκπληξη ξεκινώντας στην βασική 11αδα τους Ντουντού, Σίσιτς με τους 2 παίκτες να τον δικαιώνουν για την επιλογή του.

Με την έναρξη του αγώνα, ο Σα Πίντο έκρυβε ακόμα μια έκπληξη προς τον Ουζουνίδη περνώντας τον Περογαμβράκη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Περογαμβράκης έκανε φοβερή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα βοηθώντας τον Μιλιάζες στο μαρκάρισμα του Μπαντιμπανγκά με αποτέλεσμα ο Βέλγος να περάσει απαρατήρητος! Με την χρησιμοποίηση του “Πέρο” στο αριστερό άκρο της επίθεσης και την μετατόπιση του “Σίλε” στην κορυφή, ο ΟΦΗ ανασταλτικά δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους – παρά μόνο σε μια φάση που και αυτή προήλθε από ένα λάθος του Φερνάντεζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook