Με 2 φάσεις σε 93 λεπτά, σου φταίει η διαιτησία;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, αναλώθηκε σε μια κουβέντα … υψηλού επιπέδου γύρω από την διαιτησία του Παππά – σάμπως και ο Εργοτέλης με 2 φάσεις σε 93 λεπτά δικαιούταν να πάρει κάτι παραπάνω.

Ο Εβρίτης τεχνικός, προφανώς για να μην ασχοληθεί με τον Εργοτέλη και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι, θέλησε να ρίξει όλοοοοο το βάρος της ήττας στην διαιτησία του Παππά. Για την μοναδική φάση που ελέγχεται ο Αθηναίος ρέφερι και η οποία είναι στο 93′! Στην συνέχεια, ο Ουζουνίδης ασχολήθηκε με κίτρινες, εκνευρισμό, νεύρα και ότι άλλο του ήρθε στο μυαλό αγνοώντας προφανώς την εικόνα του αγώνα όπου ο ΟΦΗ είχε 4 μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ! Όπως αγνοώντας το γεγονός ότι ο Στοΐκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του Εργοτέλη και αυτός που κράτησε το σκορ μόνο στο 0-1!

Ο Ουζουνίδης που είναι ιδιαίτερα σοβαρός, προφανώς παρασύρθηκε από την “ΟΦΗ – μανία” που κυριαρχεί στους κλάδους του συμπολίτη – όταν έρχεται η ώρα των αναμετρήσεων. Ας το προσέξει γιατί είναι κρίμα να κατεβάζει το επίπεδο που έχει ως άνθρωπος αλλά και ως προπονητής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook