Το ζήσαμε και αυτό! Πρώην παράγοντας να βρίζει στο Μαρτινένγκο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ στο Ηράκλειο. Και για αυτό ευθύνεται ο ΟΦΗ που φρόντιζε να δίνει… αξία στον καθένα που ασχολούνταν με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη έχει ολοκληρωθεί στο Μαρτινένγκο και πρώην παράγοντας των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ – γνωστός για την συνήθεια του να αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα – ειρωνευόταν προπονητές και παράγοντες της ομάδας: “Βάλτε μέσα και το Ντουντού για να κερδίσετε. Πανηγυρίζατε λες και πήρατε το πρωτάθλημα. Ντροπή στην διοίκηση να του ΟΦΗ” (!!)

Προφανώς, ο εν λόγω κύριος βρισκόταν σε σύγχυση, λόγω της ήττας του Εργοτέλη και επειδή δεν ήξερε με ποιον να τα βάλει, τα έβαλε με τον ΟΦΗ και τον Βολονάκη επειδή… χρησιμοποίησε τον Μονιάκη και τον Κυζιρίδη – έπειτα από εντολή του Σα Πίντο!

Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω κύριος είχε κάποια… θέση στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ κατά την περίοδο που ο σύλλογος ζούσε την “μαύρη εποχή του”. Αφού το 2009 άλλαξαν τα πράγματα, ο κύριος αποχώρησε στέλνοντας τότε 1-2 παίκτες στον Ολυμπιακό παίρνοντας τους… κρυφά από το “Βαρδινογιάννειο”! Λίγα χρόνια αργότερα, αν και γονέας – που έπρεπε να δίνει το παράδειγμα – εξαπέλυσε μια επίθεση εις βάρος του ΟΦΗ, προφανώς επειδή πίστευε ότι ο ΟΦΗ είναι… καφενείο και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει – όπως συνέβαινε τότε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook