Αηδία, θυμός και αναγούλα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα μια παρωδία παίχθηκε εις βάρος του ΟΦΗ με κάποιους που νομίζουν ότι είναι ικανοί να μειώνουν το όνομα της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας.

Κάποιοι… κύριοι που νομίζουν ότι μιλούν στα “πρόβατα” με τα οποία ασχολούνται κάθε μέρα, όλη μέρα, ασχολήθηκαν για ακόμα μια φορά με τον ΟΦΗ. Ρεπόρτερ ομάδων γελούσαν με μεγάλα “χαχανητά” και μαλώνοντας μεταξύ τους για το που… ανήκει ο ΟΦΗ!

Κάποιοι κύριοι που νομίζουν ότι είναι σε θέση να μειώνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τον μεγαλύτερο επαρχιακό σύλλογο και έναν εκ των 6 μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας αποκαλώντας τον “παράρτημα”.

Αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα γιατί είναι απλή σύμπτωση: Απλή σύμπτωση είναι με άλλους αθλητικούς συντάκτες που παίρνουν ρεπορτάζ “non paper”, που γράφουν ότι θέλουν τα μεγάλα αφεντικά και καθορίζουν την κοινή γνώμη ανάλογα με τις ορέξεις τους και τις εντολές τους.

Ποιοι είναι εκείνοι που αποκαλούν “παράρτημα” τον ΟΦΗ; Ποιοι είναι εκείνοι που έχουν δικαίωμα να σπιλώνουν το όνομα και τον κόσμο της ομάδας; Στον βωμό της τηλεθέασης και της “σκουπιδοτηλεόρασης” είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook