Πόσο έλειψε ο Λαμπρόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ξεκίνησε βασικός για 2η φορά στο πρωτάθλημα και φάνηκε πόσο έλειψε από τον ΟΦΗ, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο Πατρινός μέσος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ για δεύτερη φορά, μόλις, στο φετινό πρωτάθλημα και κόντρα στον Πλατανιά έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ξεκίνησε παίζοντας στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, μετά πήγε δεξιά ενώ για λίγα λεπτά αγωνίστηκε και σαν δεύτερος επιθετικός!

Ο “Λαμπρό” τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο και σε μια πολύ δύσκολη – για εκείνον – χρονιά, αρχίζει να βρίσκει ξανά τα πατήματα του. Η σαιζόν δεν ξεκίνησε καλά για εκείνον που βρέθηκε μέσα σε ένα δύσκολο μεταγραφικό ζήτημα που τελικά δεν είχε την κατάληξη που περίμενε και εκείνος. Αφού πέρασε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, ο Λαμπρόπουλος επέστρεψε στην δράση, έβαλε μια γκολάρα με τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια έμεινε εκτός για 40 ημέρες λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Κόντρα στον Πλατανιά ξεκίνησε βασικός για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά από το ματς του Καραϊσκάκη, και η απουσία του φάνηκε πόσο πολύ έλειψε από τον ΟΦΗ στα προηγούμενα παιχνίδια. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook