Το πενθήμερο του “Πέρο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φορ του ΟΦΗ τα έκανε όλα μέσα σε 5 ημέρες ανανεώνοντας, γιορτάζοντας τα γενέθλια του και σκοράροντας σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη όταν ο “Πέρο” σκόραρε στο 80′ ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου γύρου και παράλληλα βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρία 24ωρα μόλις μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση επί της Καλλονής, ο Αλέξης Περογαμβράκης συμφωνούσε με τον ΟΦΗ για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017 βάζοντας τέλος στις ορέξεις όποιων τον έβαζαν στο στόχαστρο. Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι όποιος τον θέλει, θα πρέπει να πληρώσει τον ΟΦΗ για να τον κάνει δικό του.

Κατά την διάρκεια της Κυριακής, οπότε και ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, ήρθε και η πρόβλεψη για το γκολ όταν ο Πουλινάκης αφού του… έδωσε το χέρι για το νέο συμβόλαιο, στην συνέχεια προέβλεψε ότι θα σκοράρει κόντρα στον Πλατανιά, όπως και έγινε!

Πέμπτη και τελευταία ημέρα, αυτή της 20ης Ιανουαρίου: Ο Αλέξης Περογαμβράκης γιόρταζε τα γενέθλια του και το πρωί της Δευτέρας έκοβε την τούρτα μαζί με τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ΟΦΗ. Λίγες ώρες αργότερα, σκόραρε κατά του Πλατανιά εκτελώντας από το μισό μέτρο τον Γιωργαλλίδη που το μόνο που έκανε ήταν να μαζέψει την μπάλα από την εστία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook