Η ιστορία μιας αλλαγής που δεν έγινε και ήρθε το γκολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζε Εντουάρντο λίγα λεπτά πριν σκοράρει, τραυματίστηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να γίνει αλλαγή. Και τελικά όχι μόνο συνέχισε αλλά σκόραρε βάζοντας “ταφόπλακα” στον Πλατανιά!

O Βραζιλιάνος έχει τραυματιστεί κάτω από το αριστερό μάτι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν ράμματα προκειμένου να συνεχίσει το παιχνίδι. Αμέσως μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο γιατρός του ΟΦΗ Κυριάκος Κακαβελάκης και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Κώστας Παππάς. 

Ο γιατρός του ΟΦΗ του κάνει ράμματα επιτόπου, κάτω από το μάτι ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι ο Γιάννης Στάθης αντί του Αλέξη Περογαμβράκη. Η αλλαγή αιωρείται για λίγα λεπτά καθώς ο Σα Πίντο περίμενε να δει τι θα γίνει με τον Ζε Εντουάρντο.

Τελικά, τα μέλη του ιατρικού τιμ κάνουν εξαιρετική δουλειά – και μάλιστα παίζοντας με τον χρόνο – με αποτέλεσμα ο Ζε Εντουάρντο να συνεχίζει στο παιχνίδι αφού πρώτα του έχουν γίνει ράμματα επιτόπου! Λίγα λεπτά μετά την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύεται άριστα την εξαιρετική σέντρα του Λαμπρόπουλου και με καρφωτή κεφαλιά σκοράρει κάνοντας “σεφτέ” στα γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook