Οι Έλληνες παίκτες του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βγάζουν στον “αφρό” την ομάδα και δεν είναι τυχαία η συμβολή τους στην “ανάσταση” των τελευταίων αγωνιστικών.

Πάρτε έναν προς έναν, τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίζεται το φετινό οικοδόμημα του ΟΦΗ. Ο Χρήστος Μπούρμπος πραγματοποιεί την πιο μεστή χρονιά της καριέρας του και ο ίδιος φτάνοντας στα 30 του χρόνια αποτελεί την καρδιά και την ψυχή της ομάδας. Η ωριμότητα του συνοδεύεται και από το γεγονός ότι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα, Μακρής και Τριποτσέρης με την, συνολική, τους εικόνα και στα 17 παιχνίδια του πρώτου γύρου αποτελούν δύο από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε απόδοση. Ο Παπάζογλου “φόρτωσε” με 5 γκολ τις αντίπαλες εστίες στα τελευταία παιχνίδια ενώ Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης έχουν σκοράρει και έχουν χαρίσει βαθμούς στον ΟΦΗ.

Ο Σήφης Δασκαλάκης ήταν ένας εκ των κορυφαίων – αν όχι ο κορυφαίος – παίκτης του ΟΦΗ στις 8 – 9 πρώτες, δύσκολες αγωνιστικές ενώ εκείνοι που στάθηκαν άτυχοι και είναι βέβαιο ότι έχουν να δώσουν αρκετά ακόμα είναι οι Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης που έχασαν σημαντικό έδαφος λόγω των επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook