Θα βλέπουν το “Γεντί Κουλέ” από αεροφωτογραφία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αυτά που κάνουν, όχι μόνο δεν θα πλησιάζουν στην Κρήτη αλλά στο τέλος θα καταντήσουν να κοιτάζουν το γήπεδο του ΟΦΗ μόνο από αεροφωτογραφίες!

Λάθη όπως εκείνα που έγιναν σήμερα στην Ξάνθη μόνο ανθρώπινα δεν είναι. Και να θες να σκεφτείς καλοπροαίρετα, δεν μπορείς να το κάνεις μετά από όλα όσα είδαν τα μάτια σου. Μιλάμε για πληγές και σκηνές που θυμίζουν όχι μόνο παράγκα αλλά ολόκληρο ουρανοξύστη!

Και στο τέλος τι θα καταλάβουν όλοι εκείνοι που τα “φτιάχνουν” όπως θέλουν ορίζοντας άκρως επικίνδυνους διαιτητές; Να κάνουν τον φίλαθλο κόσμο ακόμα πιο έξαλλο και να τον ωθούν σε πράξεις και σκέψεις που μόνο τον αθλητισμό δεν προβάλουν.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Λαμπρόπουλος είναι εκείνος που έχει την μικρότερη ευθύνη για τα εγκλήματα του. Την μεγαλύτερη την έχουν εκείνοι που τον προστάτευσαν μετά τα αίσχη των Ιωαννίνων και οι οποίοι τον έκαναν διαιτητή Σούπερ Λιγκ. Και πλέον το κρίμα θα είναι στον λαιμό τους αν δεν του κρεμάσουν την σφυρίχτρα μετά από όσα έκανε στην Ξάνθη. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο κόσμος του ΟΦΗ θα τους υποχρεώσει όλους να βλέπουν το “Γεντί Κουλέ” μόνο από φωτογραφίες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook