4 πρώην παίκτες του ΟΦΗ συναντήθηκαν μετά από 29 χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από 29 ολόκληρα χρόνια συναντήθηκαν ξανά 4 πρώην παίκτες του ΟΦΗ και θυμήθηκαν έναν Όμιλο μιας άλλης και εντελώς διαφορετικής εποχής.

Ο λόγος για τους βλέποντας από δεξιά την φωτογραφίαΗλία Σελιώνη, Άνχελ Ιορντανέσκου, Χρήστο Ζιάκο και Δημήτρη (Τζίμη) Αλεξίου. Η συγκίνηση τους ήταν έκδηλη και δεν έκρυψαν την μεγάλη τους χαρά όπου θυμήθηκαν τις εποχές ενός διαφορετικού ΟΦΗ.

Oι τέσσερις πρώην άσοι του ΟΦΗ ήταν συμπαίκτες στις αρχές της δεκαετίας του ’80 όπου την διετία 1982 – 1984 αγωνίστηκαν όλοι μαζί στον σύλλογο, το όνομα του οποίου άρχισε να γιγαντώνεται! Ονόματα που σίγουρα θα θυμίσουν πολλά στους παλιότερους φίλους του ΟΦΗ.

Ο Ιορντανέσκου αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΟΦΗ καθώς είχε έρθει στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 1982 από την χώρα του ως πρώην αρχηγός της τότε κραταιάς Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Δημήτρης Αλεξίου πέτυχε 9 γκολ την σαιζόν 1983 – 1984 αποτελώντας έναν από τους πρώτους σκόρερ της Α’ Εθνικής.

Ο Ηλίας Σελιώνης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την τριετία 1981 – 1984 ενώ αρκετά χρόνια μετά ήταν ο άνθρωπος που έστειλε στο Ηράκλειο παίκτες όπως ο Παύλος Αδάμος και ο Ηλίας Κώτσιος. Ο Χρίστος Ζιάκος ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 27 χρονών, ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ της εποχής όμως αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να “κρεμάσει” τα παπούτσια του σε ηλικία, μόλις, 30 χρονών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook