Οι 13 παίκτες και οι 2 αλλαγές του Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε από το “ψυγείο” τον Όγιος, βρήκε θέση στον Ζε ωστόσο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε (μόλις) δύο αλλαγές.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό του κυπέλλου, ο 41χρονος τεχνικός δεν ολοκλήρωσε τις αλλαγές του μένοντας στις δύο. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ τελείωσε τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιώντας 13 ποδοσφαιριστές. Κάτι που δείχνει ότι εν αντιθέσει με την φήμη που τον συνόδευε από την Πορτογαλία και την Σερβία, ο ίδιος δεν είναι θιασώτης του rotation.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση δεν του δίνεται η δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα στην 11αδα μιας και λείπουν 3 παίκτες (Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης) που είναι ενδεκαδάτοι και οι οποίοι μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι. Οι κινήσεις του Σα Πίντο στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνουν ότι θα ζητήσει σημαντική ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς αυτό αποτυπώνεται από το πως λειτουργεί ο Πορτογάλος: Ότι θέλει διαφορετικούς παίκτες από αυτούς που έχει στο ρόστερ του ΟΦΗ και οι οποίοι τον υποχρεώνουν να καταφεύγει σε πειράματα που δεν του βγαίνουν όπως η χρησιμοποίηση του Μονιάκη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook