Η νοοτροπία και τα εκτός έδρας παιχνίδια…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπούρμπος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για “αλλαγή νοοτροπίας”. Ο ΟΦΗ την ίδια ώρα δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ανάσα στο Περιστέρι. Νοοτροπία ή ικανότητα;

Για το τι συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι, τα γράψαμε και χθες το βράδυ. Πολλοί θα συμφωνήσουμε και πολλοί θα διαφωνήσουμε. Ωστόσο, διαβάζοντας ξανά και ξανά τις δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου στη NOVA που έκανε λόγο για “λανθασμένη νοοτροπία”, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε ξανά και ξανά τι ακριβώς θέλει να πει ο αρχηγός του ΟΦΗ.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αποκαρδιωτική. Θυμηθείτε τι έγινε στην Βέροια, στην Κομοτηνή, στο Καραϊσκάκη και χθες στο Περιστέρι. Και βέβαια δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές. Και καλώς ή κακώς είναι ρεαλιστικές.

Όμως, αναμφίβολα αυτό που πειράζει περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ και η νοοτροπία που εμφανίζεται στα παιχνίδια μακρυά από το Κρητικό πέλαγος. Αν ο ΟΦΗ δεν την βελτιώσει, τότε δεν θα πετύχει και πολλά πράγματα. Θα έχει “μια από τα ίδια”. Είναι συνδυασμός λοιπόν νοοτροπίας και ικανοτήτων. Θα πρέπει να υπάρξει μια διαφοροποίηση σε σχέση με το τι εικόνα παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα παιχνίδια εκτός Κρήτης προκειμένου να μπορέσει να αλλάξει την μοίρα του και να μην επαναλάβει εμφανίσεις όπως η χθεσινή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook