Οι “δίδυμοι πύργοι” του ΟΦΗ, εικόνα από το παρελθόν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά στο “Γεντί Κουλέ”, έστω και για λίγα λεπτά, Παπάζογλου και Μακουκούλα έπαιξαν μαζί στην επίθεση υπενθυμίζοντας στον κόσμο του ΟΦΗ εικόνες από παλιές και αλλιώτικες εποχές.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 88′, ο Παπάζογλου βγήκε στο 91′ – ωστόσο για τρία λεπτά φρόντισαν να δημιουργήσουν το δίδυμο των “πύργων” στην επίθεση του ΟΦΗ. Ένα δίδυμο που γύρισε αρκετά χρόνια πίσω τους παλιότερους αφού έχουν περάσει σχεδόν 2 δεκαετίες από τότε που οι φίλαθλοι είχαν να δουν, ταυτόχρονα, στην επίθεση δύο πανύψηλους παίκτες όπως ήταν τότε οι Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και Γιάννης Σαμαράς.

Και μπορεί στην τωρινή εποχή, το δίδυμο δύο υψηλόσωμων φορ να θεωρείται κάπως παρωχημένο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως αναμφίβολα πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που δεν μαρκάρονται εύκολα από τους αντίπαλους στόπερ. Ειδικά, όταν δεν έχεις το μπόι του Μακουκούλα ή την δύναμη του Παπάζογλου.

Την ταυτόχρονη παρουσία των Μακουκούλα, Παπάζογλου μπορεί να την παρακολουθήσαμε για λίγα λεπτά στο ματς με την Καλλονή όμως κάτι μας λέει ότι αυτό το έργο θα το ξαναδούμε αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook