Η επιστροφή του Μανούσου στο Ηράκλειο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βλέποντας κανένας το τι κάνει ο Γιώργος Μανούσος στο φετινό πρωτάθλημα, είναι να σε κάνει να θυμάσαι την θητεία του στον ΟΦΗ.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2008. Επί Στράκα δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε, επί Μαντζουράκη – όπως και τώρα στην Καλλονή – τις πήρε και τελικά ξεχώρισε στους τελευταίους μήνες του πρωταθλήματος. Στη “νέα εποχή”, μετά το 2009 ο ίδιος δεν έγινε ποτέ βασικός, ίσως και οι προπονητές του δεν τον εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε ώστε να βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούσε. Ενδεχομένως, ο Μανούσος να βιάστηκε να πάρει την απόφαση να πει το δικό του αντίο στον ΟΦΗ. Οι μετέπειτα εξελίξεις τον δικαίωσαν βέβαια αφού ο ίδιος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Καλλονή, είναι αρχηγός της και με τις εμφανίσεις του στην Σούπερ Λιγκ στρέφει ξανά πάνω του τα βλέμματα των υπόλοιπων ομάδων.

Ο Μανούσος του ΟΦΗ, έχει διαφορά με τον Μανούσο της Καλλονής και την Κυριακή αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την εστία του Φερνάντεζ. Αυτό είναι δεδομένο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook