Η “παρέα” που οδηγεί τον ΟΦΗ σε ασφαλή μονοπάτια…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα μόνο επειδή γίνεται καλή δουλειά εντός γηπέδων. Αλλά και επειδή τα άτομα που έχουν απαρτίσει την Επιτροπή παρέχουν ασφάλεια και σε όλη την ομάδα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια παρέα ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τον ΟΦΗ να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να κοιτάξει μπροστά. Και βέβαια, κανένας δεν γύρισε την πλάτη στον ΟΦΗ όπως ο Γιάννης Δανδάλης που ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνέβαλε σημαντικά ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Πέραν του Δανδάλη, άνθρωποι όπως ο Συμεών ο Καμπάκας, ο Τάκης ο Χωραΐτης και ο Δημήτρης Παπαδάκης – μπήκαν στον ΟΦΗ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αναλαμβάνοντας να τρέξουν μια ολόκληρη ομάδα, δίχως μάλιστα να είναι παράγοντες. Απλά, από αγάπη προς τον ΟΦΗ. Και αυτό αποτυπώνεται από την καθημερινή τριβή τους μέσα στην ομάδα.

Μαζί τους και με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία, οι Μάνος Ξημέρης, Ηρακλής Σφακιανάκης, Μάνος Σφακιανάκης – έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια παρέα που οδηγεί τον ΟΦΗ εκ του ασφαλούς φροντίζοντας να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και τον Τακιανό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook