Τα στεφάνια από τους “Κρήτες” και τους “Snakes” στο αντίο στον Θέμη Γύπαρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Κρήτες” και “Snakes” έστειλαν στεφάνι στην κηδεία του Θέμη Γύπαρη αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι οι οπαδικές “κόντρες” μένουν μόνο μέσα στα γήπεδα.

Χθες έφυγε από την ζωή ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη της Οriginal στο Ηράκλειο, ο Θέμης Γύπαρης, και σήμερα στην κηδεία του, ήταν παρών και ο ΟΦΗ μέσω των συνδέσμων “Κρήτες 4 Ανατολικά Προάστια” και “Snakes 4 Heraklion Club”.

Οι σύνδεσμοι έστειλαν στεφάνι αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι το οπαδικό κομμάτι του ΟΦΗ ξεχωρίζει από τον συρφετό και την μάστιγα που κατατρώει τα ελληνικά γήπεδα απομακρύνοντας κάθε άρρωστη σκέψη. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κηδεία ήταν παρόντες και εκπρόσωποι της Θύρας 4 ενώ η Original Ηρακλείου ήταν ο πρώτος σύνδεσμος που έστειλε στεφάνι στην κηδεία του Θοδωρή Παπαδόπουλου, τον Απρίλιο του 2009, δείχνοντας τον σεβασμό της προς τον πρώην πρόεδρο των “Κρητών”.

Μια ενέργεια που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ αλλά και η οποία αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook