Ο Πίντο πρόλαβε και έμαθε όλους τους παίκτες της Κ20!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Κ20 αφού έχει ζητήσει και έχει πάρει αναλυτικά τα στοιχεία όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν στέκεται μόνο στα… λόγια αλλά και στις πράξεις, όταν είπε πως πρόθεση του είναι να ασχοληθεί και με τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Το ότι χθες, στο ρεπό του,  πήγε στο “Βαρδινογιάννειο” για να παρακολουθήσει από κοντά την Κ20 του ΟΦΗ, δεν λέει κάτι. Είναι υποχρέωση του και το γνωρίζει.

Όμως, ο 41χρονος τεχνικός δεν μένει μόνο στα… λόγια αλλά προχωράει και ένα βήμα παρακάτω. Ο Σα Πίντο έχει ζητήσει από τον Βολονάκη μια λίστα με τα στοιχεία όλων των ποδοσφαιριστών. Και όταν λέμε όλα τα στοιχεία, εννοούμε τα πάντα! Ηλικία, θέση, τεχνικά χαρακτηριστικά και όλα όσα θέλει να γνωρίζει για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Το ότι έζησε το χθεσινό ματς σαν να ήταν εκείνος προπονητής, δείχνει και τον χαρακτήρα του αλλά και το ενδιαφέρον του για αυτά τα παιδιά που προσπαθούν ώστε του χρόνου να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Μάλιστα, στις ακαδημίες του ΟΦΗ δεν κρύβουν και την έκπληξη τους για τον τρόπο με τον οποίο ενδιαφέρεται ο Πορτογάλος για την Κ20. Και όπως λένε χαρακτηριστικά “είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές της ΠΑΕ που μας έχει ζητήσει τόσα πράγματα για την ομάδα. Άλλοι προπονητές δεν ήξεραν ούτε τα ονόματα των προπονητών όταν ήμασταν στο “Βαρδινογιάννειο”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook