Περί ξενυχτιών…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τα ξενύχτια και τα νυχτοπερπατήματα έχει γίνει πολύς λόγος. Όμως, παράπτωμα από παράπτωμα έχει διαφορά και απλά υπενθυμίζουμε την περίπτωση του Ζόραν Ρίζνιτς.

Ένας από τους καλύτερους μέσους που πέρασαν από τον ΟΦΗ ήταν και ο Σέρβος “παιχταράς” που φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Και εκείνη την εποχή, αποτελούσε κοινό μυστικό η αγάπη του Ζόραν Ρίζνιτς για τα ξενύχτια και το ποτό. Ο ίδιος δεν το έκρυβε μάλιστα ωστόσο όταν έμπαινε στο γήπεδο άφηνε τον ιδρώτα του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος είχε χαρίσει μερικές από τις πιο ωραίες, ποδοσφαιρικά, στιγμές μέσα στο “Γεντί Κουλέ” όμως φρόντιζε να διαχωρίζει πάντα την διασκέδαση του από την δουλειά του. Έμπαινε μέσα στο γήπεδο, ήταν κύριος και βέβαια για αυτόν τον λόγο, τον θυμούνται ακόμα οι φίλοι του ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα, άλλοι ποδοσφαιριστές όπως κάποιοι εξ’ αυτών που βρίσκονται τώρα στην ομάδα – όχι μόνο δεν δικαίωναν τις προσδοκίες αλλά και τον ίδιο τον ΟΦΗ, αλλά αντιθέτως δημιουργούσαν μεγαλύτερο ντόρο με τα νυχτοπερπατήματα τους παρά με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook