Μυαλό χρειάζονται, όχι τιμωρίες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νιμανί και Ζβασίγια συνεχίζουν να κάνουν τους “γαμπρούς” και (δυστυχώς για εκείνους) αποδεικνύεται ότι μια τιμωρία δεν θα τους έκανε καλό αλλά ίσως μια… μεταμόσχευση μυαλού.

Η φωτογραφία του prismasport (γιατί εμείς κόμπλεξ δεν έχουμε), έκανε τον γύρο του διαδικτύου και βέβαια ξεσήκωσε, όχι άδικα, τον κόσμο του ΟΦΗ που βλέπει ότι ενώ η ομάδα δεν πάει καλά – κάποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν τους… γαμπρούς γυρίζοντας ολόκληρη την Κρήτη.

Και είναι τόσο ανόητη και βλακώδης η συμπεριφορά τους, που πίστευαν ότι δεν θα τους αναγνώριζε κανένας επειδή έφυγαν από το Ηράκλειο για να πάνε στο Ρέθυμνο!! Λες και παίζουν στην… Δόξα Κρανούλας και θα περάσουν απαρατήρητοι. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα!

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές επειδή φαίνεται ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διασκεδάζουν μετά από ήττα του ΟΦΗ – άσχετα από το αν είχαν ρεπό ή όχι την Δευτέρα – δείχνουν ότι δεν έχουν και επίγνωση της κατάστασης. Και αυτό είναι το χειρότερο και το πιο ανησυχητικό. Τα πρόστιμα στην πρώτη φορά δεν τους… έβαλαν μυαλό. Ίσως τώρα φροντίζουν να βάλουν, ανάλογα και με το τι θα αποφασίσουν στον ΟΦΗ.

Στην ΠΑΕ δεν επιλέγουν τη δημόσια διαπόμπευση των ποδοσφαιριστών, αλλά τη λύση των σχετικών προβλημάτων στο εσωτερικό της ομάδας και για αυτό οφείλουν να πράξουν τα δέοντα, ανάλογα με το (βαρύ) περιστατικό που συνέβη και πήρε τέτοια – και δικαιολογημένα – έκταση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook