Ο ρεαλιστικός στόχος του ΟΦΗ στο κύπελλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν λέγεσαι ΟΦΗ, με όσα περνάς κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, δικαιούσαι να πιστεύεις στον εαυτό σου και στην στήριξη του κόσμου σου ότι φέτος στο κύπελλο μπορείς να φτάσεις – τουλάχιστον – μέχρι τους “4”. Αυτός είναι ένας ρεαλιστικός στόχος.

Παίζοντας ειδικά σε διπλά παιχνίδια όπου έχεις την δυνατότητα να παλέψεις με τον κόσμο στο πλευρό σου και αντιμετωπίζοντας ομάδες που άντε να πούμε ότι είναι στα μέτρα σου ή ότι δεν σε βλέπουν καν (Αιγινιακός), τότε δικαιούσαι να βάζεις έναν ρεαλιστικό στόχο στον θεσμό. Προσέξτε, όχι υπέρβαση αλλά να το κοιτάξουν ρεαλιστικά στον ΟΦΗ.

Να φτάσει, δηλαδή, η ομάδα μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου εκεί θα διεκδικήσει την υπέρβαση αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Εδώ δεν βλέπετε, τι γίνεται στον Παναθηναϊκό; Από την ώρα που έγινε η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας, ιστοσελίδεε και εφημερίδες άρχισαν να… στέλνουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Άλλος το χαρακτήρισε «υποχρέωση», άλλος «μονόδρομο», άλλος «κούπα» και πάει λέγοντας… Λες και ο Πανιώνιος  ή ο ΟΦΗ ή η Καλλονή είναι… της πλάκας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook