Ο Σα Πίντο δεν φοβάται…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σα Πίντο δεν φοβάται και δεν θέλει να παίξει αμυντικά. Το έδειξε και στα Γιάννενα όπου στο 0-0 έβαζε επιθετικούς με σκοπό να πάρει το παιχνίδι και τη νίκη.

Ενώ το ματς είναι 0-0, ο Πορτογάλος βγάζει τον Φραγκουλάκη και περνάει στο παιχνίδι τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ενώ διατηρεί στην 11αδα τους Περογαμβράκη, Παπάζογλου. Σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ, ο Σα Πίντο πέρασε στο παιχνίδι ακόμα έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή – άσχετα ότι δεν του βγήκε η επιλογή αφού ο “Κούτσια” δεν τράβηξε.

Ο ΟΦΗ δέχεται το γκολ στο 63′ και στο 1-0, ο Σα Πίντο περνάει στο παιχνίδι το Νιμανί αντί του Περογαμβράκη που δεν βοήθησε προσδοκώντας ότι ο Γάλλος επιθετικός θα δώσει ενέργεια και ύψος στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννενα. Γίνεται το 2-0 και ο Πορτογάλος περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Μακουκούλα, σε μια προσπάθεια να πιέσει και τελικά το πετυχαίνει με τον 32χρονο φορ να κάνει το 2-1, δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πίντο δεν φοβάται, ούτε έχει σκοπό να στήνει… λεωφορεία μπροστά από την περιοχή του ΟΦΗ ώστε να περιορίσει… το σκορ ή το μέγεθος της ήττας. Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς με 4 επιθετικούς και αυτό είναι ένα δείγμα του πως φαντάζεται την ομάδα ο Πορτογάλος…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook