Τι ωραίες εικόνες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για να πούμε την αλήθεια – όσο πικρή και αν είναι – μελαγχολήσαμε λίγο βλέποντας γεμάτο το κλειστό στα “Δύο Αοράκια”. Και βάλαμε την φώτο για να υπάρξει μια κάποια σύγκριση.

Είμαστε σίγουροι – και δεν το κατακρίνουμε, απλά το αναφέρουμε –  ότι το παρών στο παιχνίδι έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ που θέλησαν να δουν από κοντά ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας. Και ο οποιοσδήποτε θα το έκανε αυτό, όταν φιλοξενείται στην πόλη του ένας αγώνας υψηλού επιπέδου.

Πως όμως νιώθουν εκείνοι που έχουν αφήσει μόνη της την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ; Άντε να πάνε, μόλις δουν κανένα ντέρμπι ή όταν έχουν την ευκαιρία να φωνάξουν κανένα συνθηματάκι για να κάνουν χαβαλέ!

Οι εικόνες που σας παραθέτουμε είναι ενδεικτικές του τι συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι όπου εκείνοι που πάνε, είναι οι μόνιμοι – σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που γνωρίζουμε ακόμα και τα μικρά τους ονόματα. Όταν πας στο μπάσκετ, πας για την ΑΣΠΙΔΑ, για το σήμα του ΟΦΗ και όλα όσα εκπροσωπεί εκείνο. Όχι, για το άθλημα και για το αν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

Αυτά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook