“Xυλόπιτα” σε Πάσος Φερέιρα από Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα GOAL αποκαλύπτει πως ο Σα Πίντο αρνήθηκε πρότασης της Πάσος Φερέιρα καθώς είχε δώσει τον λόγο του στον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας

Ο λόγος του καταπώς φαίνεται είναι συμβόλαιο, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην κουλτούρα των Κρητικών.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκλεισε την πόρτα της Πάσος Φερειρα (προετοιμάζει το έδαφος για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία), η οποία του έκανε κρούση, ενώ βρισκόταν στην Κρήτη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.
Την χρονική στιγμή που εκφράστηκε το ενδιαφέρον από την πορτογαλική ομάδα, ο 41χρονος κόουτς είχε συμφωνήσει μόνο προφορικά και δεν είχε καμία περαιτέρω δέσμευση.
Ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά κάθε συζήτηση με τους συμπατριώτες του, λέγοντας πως έχει δώσει τον λόγο του στον ΟΦΗ. Η Πάσος τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, παίζει στους ομίλους του Γιουρόπα και στο πρωτάθλημα παλεύει να σωθεί. Εντούτοις, από χθες υπάρχει και η τυπική δέσμευση, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε και επισήμως ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία υπογράφοντας ως το καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, όπως αναφέραμε στο χθεσινό φύλλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook