Ο εκρηκτικός Σα Πίντο και οι… βεντέτες! (fotos+videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι λάτρης της πειθαρχίας και όπως δείχνει στο παρελθόν δεν διστάζει να συγκρουστεί με τις βεντέτες της ομάδας όπως έχει φανεί και από το περίφημο περιστατικό με τον Λιέντσον στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν βέβαια και ο ίδιος μια μεγάλη πριμαντόνα στην Σπόρτιγνκ αποτελώντας άλλωστε μια από τις σημαίες του πορτογαλικού συλλόγου.

wdiag2

Ο ίδιος όταν κρέμασε τα παπούτσια του στην συνέχεια ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το οποίο παραιτήθηκε όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον Βραζιλιάνο φορ και αρχισκόρερ της ομάδας Λιέντσον.

500x500

Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν την αψιμαχία τους στον πάγκο της Σπόρτινγκ κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Μάρφα την οποία τα «λιοντάρια» κέρδισαν με 4-3. Τα αίματα άναψαν για τα καλά στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν.

0,,35181099-DP,00

Ο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση της Σπόρτινγκ η οποία και την έκανε αποδεκτή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Λισαβόνας, αναφέρεται ότι θα διερευνηθούν τα όσα συνέβησαν στον αγώνα και τα αποδυτήρια, δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομερείς.

Δείτε το video του επεισοδίου όπως το παρουσίασε ο πορτογαλικός τύπος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook