Στα σκουπίδια η ανακοίνωση! Ούτε οι ίδιοι τα έβρισκαν μεταξύ τους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλος σύλλογος που είναι δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους του Εργοτέλη να μπουν στο “Γεντί Κουλέ” και σε άλλους να… κάνουν κωλοτούμπες!

Ο συμπολίτης πρόλαβε να βγάλει ανακοίνωση και να δείξει την… βιασύνη του μην δίνοντας εισιτήρια στον ΟΦΗ – 4 μήνες πριν το παιχνίδι του Παγκρητίου!

Έλα όμως που ορισμένοι στον Εργοτέλη δεν περίμεναν ότι ο ΟΦΗ – διοίκηση και κόσμος – θα έδειχνε αυτήν την συμπεριφορά κρατώντας μια στάση ήθους απέναντι στο ματς της Κυριακής.

Ήδη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ανακοίνωση της Τρίτης προκάλεσε εσωτερικές έριδες στον Εργοτέλη αφού υπήρξαν έντονες διαφωνίες μεταξύ μελών του Δ.Σ. για το αν έπρεπε να τεθεί θέμα εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παγκρητίου. Σάμπως και θα έβαζαν οδοφράγματα, στον δρόμο για τον Παγκρήτιο ώστε να μην μπουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ή διαφορετικά δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος σε γήπεδο που βρίσκεται μέσα στην ίδια πόλη τους!

Μετά την χθεσινή εξέλιξη, πλέον η ανακοίνωση όπως βγήκε, έτσι ακριβώς θα πεταχτεί και στα σκουπίδια αφού από την στιγμή που ο ΟΦΗ έδωσε εισιτηρία, θα δώσει και ο Εργοτέλης στον δεύτερο γύρο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook