Το “μπλοκάκι”, η θύρα 6 και το “όχι” για το Παγκρήτιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κάποιες λεπτομέρειες από το “όχι” του ΟΦΗ στον Εργοτέλη για τα εισιτήρια πέρασαν στο “ντούκου” και σίγουρα πρέπει να αναφερθούν.

Η πρώτη λεπτομέρεια αφορά την παροχή των εισιτηρίων για την θύρα 6: Ο Εργοτέλης ζήτησε ένα “μπλοκάκι” εισιτηρίων για ολόκληρη την θύρα 6 και εφόσον υπήρχε μεγάλη ζήτηση, τότε θα ζητούσε και άλλα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

Διαφορετικά, θα γέμιζε μια… “ολόκληρη” θύρα για 50 και 60 άτομα και υπήρχε ο κίνδυνος να μείνουν εκτός αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ αφού η Αστυνομία δεν δεχόταν να μπουν μαζί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Το να διατεθεί μια ολόκληρη θύρα για τις ανάγκες 60-70 ατόμων, θα ήταν άτοπο μιας και αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ θα έμεναν εκτός του “Γεντί Κουλέ”.

Και κάτι τελευταίο, αφού ο Εργοτέλης δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ, γιατί φέρθηκε εκδικητικά και είπε το πρωί της Τρίτης ότι “αφού δεν παίρνουμε εμείς εισιτήρια, δεν θα πάρετε ούτε εσείς;”

Επίσης, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ήδη αρκετοί οπαδοί του Εργοτέλη έχουν επαφές με στελέχη των συνδέσμων του ΟΦΗ που τους καλούν στο γήπεδο τονίζοντας τους ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook