Έπρεπε να “ζυγίσει” καλύτερα τις αντιδράσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια περίοδο, το όνομα του Νίκου Νιόπλια ακούστηκε για τον ΟΦΗ, έπαιξε δυνατά όμως ούτε τώρα θα καθίσει στον πάγκο του.

Οι αντιδράσεις κομματιού του κόσμου ήταν εκείνες που έπαιξαν τον ρόλο τους – απέναντι σε εκείνον – και όχι απέναντι στην διοίκηση της ΠΑΕ που έδειξε έμπρακτα ότι τον στηρίζει. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχαν αυτές οι εντατικές συζητήσεις των τελευταίων ημερών που κατέληξαν στο ραντεβού της Δευτέρας.

Ο Νίκος Νιόπλιας φοβήθηκε – κάτι απολύτως φυσιολογικό – άλλωστε, όποιος δεν φοβάται είναι τρελός και τελικά αποδείχθηκε ότι οι (εις βάρος του) αντιδράσεις ήταν εκείνες που έπαιξαν τον καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του. Και βέβαια κανένας άνθρωπος δεν βάζει την οικογένεια του πάνω από οτιδήποτε.

Έχοντας ζήσει μια ζωή στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο και έχοντας παράλληλα στο πλευρό του ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του ΟΦΗ, έπρεπε να ζυγίσει καλύτερα τις αντιδράσεις. Να πει το “ναι” και στο τέλος να κριθεί μέσα από την δουλειά του, τα αποτελέσματα του ΟΦΗ αλλά και το τι θα έκανε ο ίδιος ως προπονητής της ομάδας.

Η ταμπέλα της “σημαίας” που έχει ο Νίκος Νιόπλιας, είναι κάτι που δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ΠΟΤΕ. Το γνωρίζει και ο ίδιος άλλωστε. Όμως από εκεί και πέρα, όφειλε να δείξει μεγαλύτερη πυγμή και αποφασιστικότητα ώστε να αποδείξει (για ακόμα μια φορά) ότι στην ζωή, δεν του χαρίζεται τίποτα και πως το χειροκρότημα θα το κέρδιζε με την αξία του και την δουλειά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook