Ο Τσιώλης και η 10ημερη προθεσμία που ζήτησε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες ελπίδες την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη αν δεν συνέβαινε αυτό το δυσάρεστο γεγονός. 

Ο Σάκης Τσιώλης ανέκαθεν εκτιμούσε τον ΟΦΗ και όλα τα ιδανικά που εκπροσωπεί. Το τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος του, τον κόσμο του αλλά και τον χαρακτήρα που διέπει το όνομα του ΟΦΗ. Αυτό ειπώθηκε και στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάνθο Πουλινάκη.

Όμως, μπροστά στο θάνατο ενός αγαπημένου μέλους της οικογένειας του, η δουλειά και το καθήκον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. “Δεν είμαι έτοιμος ψυχολογικά. Θα χρειαστώ 10 με 15 ημέρες για να επανέλθω σε φυσιολογικούς ρυθμούς” ήταν τα λόγια του Σάκη Τσιώλη προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ που βέβαια δεν θα μπορούσε να περιμένει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να ρισκάρει ένα πιθανό “ναι” ή “όχι” από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο Τσιώλης και με δηλώσεις του στον Κρήτη ΣΠΟΡΦΜ όπου τόνισε ότι “θα ήταν χαρά και τιμή μου να δουλέψω στον ΟΦΗ, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο για να μπορέσω να ηρεμήσω και να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10 με 15 ημέρες και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να περιμένει τόσο πολύ”.

Και το θέμα είναι, ο ΟΦΗ μπορούσε να περιμένει 10 με 15 ημέρες για να επιλέξει προπονητή; Γιατί είναι δεδομένο πως θα απαιτούνταν ένα ανάλογο χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί πλήρως σε ρυθμούς ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook