Μακουκούλα και Παπάζογλου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την είσοδο του Κονγκολέζου επιθετικού ο ΟΦΗ έκανε 4 φάσεις μέσα σε 7 λεπτά ενώ αδικείται ο Παπάζογλου από την εικόνα των υπόλοιπων παικτών της ομάδας.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός έκανε αισθητή την παρουσία του στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε φροντίζοντας να δείξει ότι όταν θα είναι έτοιμος 100%, θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην ομάδα.

Το μπόι του και ο όγκος του είναι στοιχεία που φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο και αν έδειχνε μεγαλύτερη ψυχραιμία θα μπορούσε να γίνει και ο άνθρωπος του αγώνα, είτε σκοράροντας – είτε δίνοντας την πάσα σε Κουτσιανικούλη ή Φραγκουλάκη…

Όσο για τον Παπάζογλου, φάνηκε μόνο στα πρώτα 25 λεπτά. Από εκεί και πέρα εξαφανίστηκε – δίχως να έχει ωστόσο εκείνος την ευθύνη αφού η υπόλοιπη ομάδα αμυνόταν με αποτέλεσμα και εκείνος να είναι αποκομμένος στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Το σημαντικό είναι ότι ο ΟΦΗ αποκτά δύο φορ – κολόνες που σε ματς του “Γεντί Κουλέ”, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν μαζί και να λύσουν σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό πρόβλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook