Τρίβουν τα χέρια τους για “Κούτσια” στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και η εικόνα του στις προπονήσεις δίνει την αίσθηση ότι αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους κινητήριους μοχλούς του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κουτσιανικούλης έχει αφήσει πρόβλημα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και το οποίο τον υποχρέωσε να χάσει τα παιχνίδια με την Βέροια και τον Πλατανιά. Ο ίδιος επέστρεψε στην δράση στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΠΟΑ όπου πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ενώ και η εικόνα που παρουσιάζει στις προπονήσεις είναι πολύ καλή.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει στροφές αρκετά με αποτέλεσμα ο Δερμιτζάκης να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και βέβαια η αγωνιστική άνοδος του Κουτσιανικούλη συνδυάζεται και εξαρτάται άμεσα από την επιστροφή του Παπάζογλου αλλά και τον μεγάλο βαθμό ετοιμότητας του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τους τρεις τους να αποτελούν τις αιχμές του δόρατος στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook