Η αύξηση των εισιτηρίων, ο ΟΦΗ και τα 1.800 του “ευρωπαίου” Ατρόμητου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα ένα δείγμα, ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό, της λατρείας που δείχνει ο κόσμος προς την ομάδα είναι και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν μια από τις ελάχιστες ομάδες που είχαν αύξηση στα εισιτήρια της σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος “έκοψε” 4.812 εισιτήρια ενώ δύο εβδομάδες αργότερα και απέναντι στον Πλατανιά διέθεσε 5.059 εισιτήρια! Και στα δύο παιχνίδια είναι φανερό ότι υπήρχαν περισσότεροι από 8 χιλιάδες φίλαθλοι δείχνοντας και την τρομερή επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δώσει δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα τους, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που κατέγραψε άνοδο στα εισιτήρια του. Μέσα σε αυτές ήταν ο Λεβαδειακός που από τα 782 εισιτήρια της πρεμιέρας πήγε στα 2.175 – ωστόσο από αυτά, τα 1.500 πήγαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ακόμα, αύξηση είχε και ο Ατρόμητος που από τα 668 της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη, πήγε στα 1.128 – αριθμοί που δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο αυτούς που έχει πιάσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook