Η πίστη στον Θανάση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παπάζογλου δεν σκοράρει. Και αυτό ανησυχεί τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τον κόσμο του. Αυτά όμως τα γράψαμε χθες. Αυτό που θέλουμε είναι να σχολιάσουμε είναι το ψυχολογικό κομμάτι.

Ότι η παρουσία του 25χρονου φορ είναι καταλυτική για το παιχνίδι του ΟΦΗ, είναι. Και με το παραπάνω μάλιστα. Όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι το γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα.

Το παν στην ψυχολογία ενός επιθετικού είναι να βάλει το πρώτο. Μετά, όλα παίρνουν τον δρόμο τους και τα γκολ έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Θυμηθείτε απλά την περσινή σαιζόν. Ο Παπάζογλου χάνει μια απίστευτη ευκαιρία στην Κέρκυρα όταν αστοχεί σε κενή εστία. Και τραβούσε τα μαλλιά του.

Σημασία έχει λοιπόν η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται ο Παπάζογλου τόσο από τον προπονητή, όσο και από την υπόλοιπη ομάδα. Και τα γκολ μπορεί να μην έχουν έρθει, αλλά κάπου θα… σπάσει!

Το πιο σημαντικό για τον Παπάζογλου είναι να σκοράρει στα επίσημα. Και ας μην κάνει “σεφτέ” σε… 50 φιλικά! Ο ίδιος το γνωρίζει και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και εκείνος είναι προβληματισμένος για την μέχρι τώρα αφλογιστία του.

Οπότε, μόλις ξεκινήσει η χρονιά – θέλουμε να πιστεύουμε – ότι θα είναι πανέτοιμος για να πάρει μπροστά και να βγάλει στον “αφρό” τον ΟΦΗ με τα γκολ του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook