Mε το σήμα του ΟΦΗ στο Beach Volley League o Παντελής Μαρτίνος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο “άρρωστος” ΟΦΗτζής Παντελής Μαρτίνος μαζί με την συμπαίκτρια του Εύα Κουρέλλου αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης στο Βeach Volley League στην κατηγορία του μεικτού τερματίζοντας στην 2η θέση. 

Στον τελικό που έγινε υπό το φως των προβολέων στην Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας οι Καραντάσιου / Ρουμελιώτης νίκησαν 2-0 (27-25, 21-17) την ομάδα των Παντελή Μαρτίνο / Εύα Κουρέλλου που ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Μάλιστα στο 1ο σετ οι Μαρτίνος / Κουρέλου προηγήθηκαν 25-24 αλλά η εμπειρία των Καραντάσιου, Ρουμελιώτη έκαναν τη διαφορά.

Ο Παντελής Μαρτίνος με καταγωγή από την Μεγάλη Βρύση του Ηρακλείου, δήλωσε πως η ομάδα του μετατράπηκε από αουτσάιντερ σε φαβορί: «Πιστεύω ήμασταν και λίγο άτυχοι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτά έχει το βόλεϊ. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση και δίνουμε ραντεβού του χρόνου για την ρεβάνς. Συγχαρητήρια στον Ρουμελιώτη και στην Καραντάσιου».

Ο Παντελής Μαρτίνος ξεχώρισε με την παρουσία του και για το γεγονός πως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια έφερε και ένα διακριτικό του ΟΦΗ. Στον ημιτελικό αγωνίστηκε με μπλουζάκι που είχε τυπωμένο το σήμα του ΟΦΗ, ενώ μετά το τέλος του τελικού όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο παρακάτω video είναι τυλιγμένος με μια πετσέτα του ΟΦΗ.

Μάλιστα ερωτηθείς αν θα συμμετέχει σε κάποιο άλλο τουρνουά ο Παντελής Μαρτίνος δήλωσε:

“Aν παίξω αλλού, θα παίξω μόνο στον ΟΦΗ γιατί έχουμε αυτή την αγάπη και τις αγάπες πρέπει να τις κρατάς και όχι να της πουλάς!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook