“Ο Αλαφούζος έκοψε την μεταγραφή του Μαρινάκη στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sentragoal, ο 20χρονος δεξιός μπακ έφτασε μια ανάσα από τον ΟΦΗ όμως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που έβαλε στοπ στην μετακίνηση του.

Ο Νίκος Μαρινάκης, μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Λάτσιο, έχει αναγκάσει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί του. Όμως, στον ΟΦΗ δεν τον… γνώρισαν τώρα αλλά πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2013.

Η παρουσία του Πουλινάκη στα γραφεία του ΠΑΟ και το “θέλω” του Μαρινάκη για να γίνει η μεταγραφή ήταν οι λόγοι που έδειχναν ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Όμως, όπως αναφέρει το Sentragoal: 

Ο εκπρόσωπος του παίκτη άρχισε λοιπόν να ψάχνει ομάδες για τον 20χρονο άσο και εντέλει βρήκε άκρη με τον ΟΦΗ. Μάλιστα το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου (την ώρα που έκλειναν οι… Εσπάρθα και Κάιπερ στο «τριφύλλι»), ο μάνατζερ του Μαρινάκη πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη για να διαπραγματευτούν με τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρητικοί ήταν διατεθειμένοι να δώσουν κι ένα μικρό ποσό, μαζί με ποσοστό δικαιωμάτων για τον Μαρινάκη κι ενώ όλα έδειχαν πως ο παίκτης θα επέστρεφε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, υπήρξε «βέτο» από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ευχαρίστησε ευγενικά τον κ. Πουλινάκη αλλά αρνήθηκε να δώσει τον 20χρονο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook