Για κάθε “Πέρο” ένας “Κατσαμάς”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι θέλουμε να πούμε με τον τίτλο; Ότι από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και το φετινό, συμμετείχαν 15 παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ ωστόσο μόνο οι Περογαμβράκης, Ζαχαράκης έγιναν βασικοί παίζοντας στην Σούπερ Λιγκ.

Εν αντιθέσει με ότι συνέβαινε την δεκαετία του ’90 όταν ο ΟΦΗ πρωταγωνιστούσε έχοντας στην σύνθεση του δεκάδες παιδιά που έβγαιναν από τα τμήματα υποδομής, τα τελευταία χρόνια βλέπεις με το… “κιάλι” παιδιά που να είναι σε θέση να αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.

Από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και το φετινό πήραν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας 15 παιδιά από τα τμήματα υποδομής (μπορείτε να δείτε παρακάτω την λίστα) ωστόσο από όλα αυτά μόνο ο Αλέξης Περογαμβράκης αγωνίστηκε στην Σούπερ Λιγκ αποτελώντας μάλιστα και βασικό στέλεχος του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 6 γκολ στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Βέβαια, άλλες φορές είναι θέμα ταλέντου ή και συγκυριών ωστόσο από μόνο του αυτό το στατιστικό στοιχείο λέει πολλά. Φέτος, συμμετείχαν στην προετοιμασία του ΟΦΗ οι Δαμιανάκης, Φαζός, Γιαγκιόζης και ευχή όλων είναι να μπορέσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και σε λίγα χρόνια να αποτελούν βασικές μονάδες της ομάδας.

Για την ιστορία δείτε τι έγινε τα προηγούμενα καλοκαίρια…

2008

Μπέρκης, Κατσαμάς, Κοκκινάκης,

2009

Χριστοφής, Τζιράκης, Καπετανάκης, Περογαμβράκης

2010

Μπρόκος, Σκουτέλης, Ζαχαράκης, Νύκταρης

2011

Γιαγκιόζης, Κολιακουδάκης, Νύκταρης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook