Tα φόρτωσαν στην διαιτησία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα μέλη του προσωπικού της ΠΑΕ προέβαλαν ως αίτια της ήττας τους στο σημερινό φιλικό την διαιτησία του Γιώργου Στεφανουδάκη, ωστόσο ο ίδιος μάλλον τους προστάτεψε. 

Ο ΟΦΗ αποτελεί οικογένεια και όλοι στην ομάδα δεν ξεχωρίζουν κάποιο. Από τον Παύλο Δερμιτζάκη μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη του ΟΦΗ υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός κάτι που φάνηκε και στο σημερινό φιλικό.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα είναι ο γιατρός Γιώργος Στεφανουδάκης, ο οποίος είναι και αυτός που μαζί με τον Κυριάκο Κακαβελάκη φροντίζουν για την υγεία τον παικτών.

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης στο σημερινό φιλικό διετέλεσε χρέη διαιτητή με τους ηττημένους να τα φορτώνουν σε αυτόν αν και ο ίδιος χώρισε το καρπούζι στην μέση προσπαθώντας μάλιστα να κρατήσει τα προσχήματα καθώς εκτός από μακροχρόνια φιλία τον συνδέει και κάτι παραπάνω με τους Πέτρο Μαρινάκη και Μανόλη Χρονάκη αφού τους έχει παντρέψει.

Μάλιστα οι νικητές έχουν να λένε για ένα γκολ που δεν μέτρησε, οπότε αν κάποιοι μπορεί να διαμαρτύρονται, αυτοί είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook