Το ΟΝΟΜΑ και το ΜΕΓΕΘΟΣ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τη ΝΟVA πέραν των οικονομικών οφελών που θα έχει ο σύλλογος αναδεικνύει και άλλες πτυχές που “κάποιοι” τις είχαν ξεχάσει και οφείλουμε να τις υπενθυμίζουμε…

Οι επαφές του Πουλινάκη με τα στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης απέφεραν καρπούς και ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει ΖΩΝΤΑΝΑ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ φιλικά παιχνίδια της ομάδας από το εξωτερικό.

Από αυτήν την εξέλιξη μπορούν να βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ όλοι την δυναμική της ομάδας. Γιατί ο ΟΦΗ υπολογίζεται όχι μόνο θεωρητικά αλλά και ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Η συμφωνία με τη ΝΟVA αλλά και η απόφαση της να στείλει συνεργείο στην Ολλανδία και το Βέλγιο προκειμένου να μεταδοθούν τα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ δείχνουν ότι έχει μπει ένα τέλος στις εποχές της ανυποληψίας που βρισκόταν ο σύλλογος.

Το όνομα και το μέγεθος του ΟΦΗ υπολογίζονται σε τέτοιον βαθμό που η ΠΑΕ μπορεί να ΑΠΑΙΤΕΙ και όχι να ζητάει την ίση μεταχείριση σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Η συμφωνία της ΠΑΕ με τη ΝΟVA ανοίγει τον δρόμο για άλλες τέτοιου είδους ενέργειες και παράλληλα δείχνει το μέλλον του ΟΦΗ που μπορεί να είναι λαμπρό και όμορφο για αυτόν τον τεράστιο κόσμο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook