Ο Γιώργος Σπανουδάκης στο “Βαρδινογιάννειο” (vds+fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, βρέθηκε για διακοπές στο Ηράκλειο και ζήτησε να δει από κοντά μια προπόνηση του ΟΦΗ. 

Ο Γιώργος Σπανουδάκης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της “Μπάρτσα” και ήδη με τα κατορθώματα του έχει δημιουργήσει προσδοκίες σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Έλληνας κεντρικός χαφ των “μπλαουγκράνα” βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές και ζήτησε να δει από κοντά μια προπόνηση του ΟΦΗ, έτσι το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα μπορεί να μεγάλωσε στην Γερμανία ωστόσο γνωρίζει το μέγεθος και την ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Έτσι, μόλις ήρθε στο Ηράκλειο για διακοπές – ζήτησε να πάει στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ προκειμένου να δει από κοντά μια προπόνηση της ομάδας.

Πράγματι, ο Σπανουδάκης βρέθηκε την Πέμπτη στο “Βαρδινογιάννειο” και φωτογραφήθηκε τόσο με τον Παύλο Δερμιτζάκη όσο και με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ενώ μοιράστηκε την εμπειρία του μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook δημοσιεύοντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook