Η “πράσινη” υποκρισία για τον Αναστασίου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον Παναθηναϊκό μάλλον ξεχνούν να αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου μετράει λίγες εβδομάδες παρουσίας ώστε να είναι σε θέση να καπηλεύονται την “περηφάνια” τους για την παρουσία του στον Άγιαξ.

Δικαιολογημένα βέβαια, γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν: Χάνουν παίκτες για 50 και 60 χιλιάρικα – “κόβονται” από την ΟΥΕΦΑ και Ευρώπη δεν παίζουν ενώ πάνε στην Ολλανδία με ένα τσούρμο από πιτσιρίκια.

Έτσι, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν με αποτέλεσμα να στρέφουν όλη την προσοχή τους στην παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό των παλαιμάχων του Άγιαξ.

Ξεχνούν όμως ότι ο Αναστασίου έγινε ΓΝΩΣΤΟΣ στην Ευρώπη λόγω του ΟΦΗ και ΜΟΝΟ λόγω του ΟΦΗ! Γιατί από τον ΟΦΗ έφυγε για την Ευρώπη κάνοντας την μεγάλη και σπουδαία μεταγραφή στην Άντερλεχτ ενώ στην συνέχεια όταν μετακόμισε στην Ολλανδία και τον Άγιαξ όλοι αναφέρονταν στην παρουσία του στην Κρητική ομάδα.

Σαν να πανηγύριζαν στον ΟΦΗ αν – για όσο καιρό ήταν ο Αναστόπουλος στην ομάδα – αγωνιζόταν εκείνος σε ένα φιλικό της Αβελίνο με την Μίλαν και έλεγαν “τιμή για τον ΟΦΗ που ο Αναστόπουλος παίζει κόντρα στην μεγάλη Μίλαν!

Δηλαδή, η υποκρισία στον μέγιστο βαθμό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook