Ο Φραγκουλάκης κυπελλούχος μέσα στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή την επιστροφή του Μιχάλη Φραγκουλάκη στον ΟΦΗ, “ξεθάψαμε” από το αρχείο μας μια συλλεκτική φωτογραφία από το 2004 με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και άλλους πολλούς!

Πριν από 9 ολόκληρα χρόνια, ο – τότε – Ερασιτέχνης ΟΦΗ είχε κερδίσει τον ΠΑΝΟΜ με 5-4 στα πέναλτι και ήταν ο τελευταίος τίτλος για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη που λίγους μήνες αργότερα έγινε επαγγελματίας δίχως ωστόσο να καθιερωθεί στην ομάδα.

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και θα φορέσει τα “ασπρόμαυρα” ξανά… Μάλιστα, ο 30χρονος μέσος σε εκείνον τον τελικό ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ είχε πρωταγωνιστήσει ο Αλέξης Κασμερίδης που είχε αποκρούσει 2 πέναλτι.

Από εκείνη την ομαδάρα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δυστυχώς, μόνο οι Κασμερίδης, Φραγκουλάκης έγιναν επαγγελματίες με τον πρώτο να παίζει σε ελάχιστα παιχνίδια και τον δεύτερο να φεύγει για τον ΠΟΑ μετά από 1,5 χρόνο…

Για την ιστορία οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείνον τον τελικό

Κασμερίδης, Πρινιανάκης, Καραντινάκης, Αρμουτάκης, Μανωλακάκης, Κοσκολέτος, Μιχελουδάκης, Αναγνωστάκης, Μπεμπής, Ματθαιάκης, Στρατήγης, Φραγκουλάκης, Τσερεβελάκης, Τσατσαρωνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook