Εξωτερικό και… για το πρεστίζ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια φορά και έναν καιρό, ο ΟΦΗ γύριζε όλη την Ευρώπη πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μετά, ακολούθησαν πιο οικονομικές (όχι όμως απαραίτητα κακές) επιλογές με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στο Καρπενήσι. Φέτος, στην ομάδα θέλουν εξωτερικό – κάτι που είναι καλό και για το πρεστίζ του συλλόγου.

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και το να πάει ο ΟΦΗ στο εξωτερικό για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, είναι κάτι που αν μη τι άλλο ανεβάζει και το πρεστίζ της ομάδας. Να μας πείτε βέβαια «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ#λους», αλλά αυτή είναι μια πραγματικότητα!

Στον ΟΦΗ καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να πάει στο εξωτερικό – και συγκεκριμένα στην Ολλανδία – για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας αφού θεωρούν ότι για το πρεστίζ του συλλόγου, δεν μπορείς να μένεις και στο… Ηράκλειο!

Όμως, πάνω από όλα κοιτάζουν και το πώς η ομάδα δεν θα πληγεί οικονομικά. Και αυτός είναι ο λόγος που εξετάζονται ενδελεχώς όλες οι επιλογές που υπάρχουν από την πλευρά του ΟΦΗ.

Όπως και να’ χει, είναι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και οι οποίες δεν περνούν απαρατήρητες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook