Οι σχέσεις ΟΦΗ και ΑΟ Χανιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρόσκληση του ΑΟΧ στον ΟΦΗ για την διεξαγωγή της φιέστας ανόδου δεν μπορεί παρά να μην αναγνωριστεί από όλους ως μια σαφή ένδειξη αναγνώρισης στην προσφορά του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου!

Έστω και αν ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από ποδοσφαιριστές της Κ20, η πρόσκληση του ΑΟ Χανιά προς τον ΟΦΗ δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητη από κανέναν.

Ειδικά όταν μιλάμε για έναν σύλλογο που την Κυριακή στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας του μάζεψε για πλάκα3 χιλ.κόσμο! Και είναι βέβαιο ότι σε καμία περίπτωση η άτυχη και προσβλητική τοποθέτηση του προέδρου του δεν μπορεί να χαρακτηρίσει από μόνη της έναν σύλλογο με τέτοια ιστορία.

Γιατί ο ΑΟ Χανιά με αυτήν την πράξη του δείχνει ότι αναγνωρίζει την τεράστια αξία του ΟΦΗ ενώ μην ξεχνάμε ότι πριν από 2 χρόνια αποτέλεσε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Κρητική ομάδα που έβγαλε ανακοίνωση στήριξης για τον αγώνα που έκανε κόντρα στο παρασκήνιο!

Ο συγΚρητισμός και τέτοιου είδους ενέργειες φέρνουν ακόμα πιο κοντά τις Κρητικές ομάδες και βέβαια αποτελεί τιμή για το νησί αλλά και για τον ίδιο τον ΟΦΗ το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα ομάδες που τον σέβονται και του το δείχνουν με πράξεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook