Και κερατάς και δαρμένος αλλά πάνω από όλα “δημοσιοσχεσίτης”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με πολύ μεγάλη παρρησία και θάρρος, ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης υποστήριξε την ΑΕΚ σε χθεσινές του δηλώσεις παρ’ ότι σήμερα παραδέχτηκε ότι χτυπήθηκαν τόσο ο Λουσέρο, όσο και ο Βρονταράς! Ενώ την ίδια ώρα δήλωνε και οπαδός της ΑΕΚ!

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχουν προηγούμενο. Όχι, μόνο όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο! Για να κάνουν όλο τον κόσμο να πιστέψει ότι δεν συνέβη τίποτα απολύτως στο ΟΑΚΑ, έχουν επιστρατεύσει μέχρι και τον Πανθρακικό ώστε να πάρει το μέρος της.

Σου λένε “ας παίξουμε 1-2 λεπτά, μην αφαιρεθούν βαθμοί και ας πάρουμε το τρίποντο στο ΟΑΚΑ”. Και μετά όλα καλά! Όλοι ευχαριστημένοι!

Όμως, πραγματικά ο πρόεδρος του Πανθρακικού, ο αξιότιμος κύριος Τζελέπης πως μπορεί να βγαίνει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Αθηνών και να δηλώνει… “πρώην οπαδός της ΑΕΚ” ενώ να αποφεύγει να μιλήσει για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Και κυρίως, όταν έχουν περάσει 48 ώρες και ο Πανθρακικός δεν έχει βγάλει ανακοίνωση όταν στο παιχνίδι με τον Άρη φώναζε πριν καν τελειώσει η Κυριακή!

Στην Ελλάδα των βολεμένων και των “δημοσιοσχεσιτών”, επιτρέπονται τα πάντα και όλα! Αρκεί να τα έχουμε καλά με όλους και με όλα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook