Αυτό σημαίνει “πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 48 ώρες δεν έχουν προηγούμενο. Όλοι πάνε να βγάλουν τρελό τον Τριτσώνη, ο Πανθρακικός γίνεται υπερασπιστής της ΑΕΚ και στο τέλος έφτασαν να αμφισβητούν και για την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο!

Το καταλαβαίνουμε ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Το “ποτήρι του υποβιβασμού” είναι αρκετά “πικρό” και ο ΟΦΗ το έζησε το 2009 όταν το ήπιε. Όμως, αυτό που συμβαίνει από το βράδυ της Κυριακής είναι τέτοιο που δεν έχει άλλο προηγούμενο.

Αρκετοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και πατώντας πάνω σε αυτήν την τακτική έχουν φροντίσει να επιστρατεύσουν και ψέμματα κάθε είδους. Όπως αυτό που γράφουν διάφοροι αντικειμενικοί “δημοσιογράφοι” όπου επιτίθενται στον ΟΦΗ για την ανατροπή του 0-2! 

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα! Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βρίσκει υπερασπιστή τον πρόεδρο του Πανθρακικού που δηλώνει οπαδός της (!) ενώ όλοι πάνε να βγάλουν τρελό τον Τριτσώνη σαν να μην συνέβη τίποτα απολύτως!

Και όχι μόνο αυτά! Ενώ έχουν χτυπηθεί δύο ποδοσφαιριστές (Λουσέρο, Βρονταράς) και ο Παπαδόπουλος λέει ότι παρακαλούσε να μην τον χτυπήσουν – οι υπερασπιστές της ΑΕΚ προχωρούν σε μια φοβερή προπαγάνδα για να σωθεί!

Αν αυτό δεν σημαίνει πούλημα της ψυχής στον διάβολο, τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook