Ο ΟΦΗ είναι μόνο 50 άτομα;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι μόλις 50 άνθρωποι που βρέθηκαν στις εκλογές του Ερασιτέχνη ήταν μια εικόνα που δεν τιμάει το σωματείο. Και το ερώτημα είναι το εξής: Ο κόσμος δεν ήθελε να ανταποκριθεί ή δεν έγινε ποτέ προσπάθεια για να υπάρξει ανταπόκριση;

Και αν σκεφτεί κανείς πως από τους 50 οι μισοί (ίσως και παραπάνω) ήταν οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη τότε καταλαβαίνετε την μεγάλη αποτυχία ενός τέτοιου σημαντικού θεσμού για τον ΟΦΗ!

Από εκείνους, βρέθηκαν μόλις 2 φίλαθλοι του ΟΦΗ να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους για το μέλλον του σωματείου και κατάφεραν να γίνει έστω ένας διάλογος.

Είναι δεδομένο πως με αποχή, απογοήτευση ή απουσία από τέτοιους θεσμούς δεν μπορεί να βρεθεί καμία απολύτως λύση. Και βέβαια πρέπει να προβληματίσει τόσο τη νέα όσο την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη το γεγονός ότι έδωσε το παρόν ένας τόσο μικρός αριθμός φιλάθλων του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο 50 άτομα και σε καμία περίπτωση ένα αθλητικό σωματείο του δικού του βεληνεκούς δεν μπορεί να κάνει τέτοιες αρχαιρεσίες μεταξύ συγγενών και φίλων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook