Τι θα κάνει τώρα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με την Βέροια και η… υπομονή του Παππά να ολοκληρωθεί πρώτα το ξύλο στις εξέδρες και μετά να σφυρίξει την λήξη προκαλούν αρκετά ερωτηματικά.

Η παρρησία με την οποία οι ρεπόρτερ της NOVA έλεγαν ότι ο Αθηναίος ρέφερι είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο ήταν ανάγκη για να σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού αποτυπώνει πλήρως και όσα έγιναν στην Βέροια.

Το θέμα είναι όμως τι γίνεται από εδώ και στο εξής; Ο Άρης για 4η φορά είναι υπότροπος – έχουν προηγηθεί άλλες 3 φορές την φετινή σαιζόν – και πλέον αυτεπάγγελτα ο  ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πρέπει να καλέσει σε απολογία την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν γίνει αυτό, τότε ο Άρης απειλείται με βαριά καμπάνα και τιμωρία της έδρας του ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα περάσει στο “ντούκου” και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Διαφορετικά, θα πρόκειται για μια… σιωπή – σκάνδαλο που θα μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε περίεργα και ύποπτα. Και εκτός αυτών, όλα όσα έχουμε ακούσει για τον υψηλό δείκτη προστασίας που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από το κράτος και τον αρμόδιο υπουργό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook