Τα ρεπορτάζ από την Αθήνα και η μετατόπιση ευθυνών που δείχνουν την ενοχή της ΑΕΚ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην ΑΕΚ κινητοποιήθηκαν άμεσα για να διαψεύσουν το θέμα που δημιούργησαν οι ίδιοι με την προσέγγιση προς τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο μεταθέτοντας τις ευθύνες στα “κακά” Κρητικά ΜΜΕ που δημιούργησαν την υπόθεση Λαμπρόπουλου. Ξεχνούν όμως ότι το θέμα βγήκε από την Αθήνα.

Εμείς μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του Έθνους: “Αυτή η αποκάλυψη φιλοξενείται στη σημερινή έκδοση του «Εθνους», ενώ επιβεβαιώθηκε μέσω του Sentra 103,3 στην εκπομπή «Παλτά και Παιχταράδες». Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Λαμπρόπουλου απάντησε αρνητικά στην προοπτική της «Ενωσης» λέγοντας πως «δεν είναι ό,τι δεν θέλει, αλλά αν φύγει ο Ανδρέας από τον ΟΦΗ, ο επόμενος προορισμός του θα είναι στο εξωτερικό». Και το πιο πιθανό είναι ο Λαμπρόπουλος, πράγματι, να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ με προορισμό την Αγγλία, μιας και είναι δεδομένο το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γηραιά Αλβιόνα. Κατά το πρόσφατο παρελθόν γράφτηκε πως ο Λαμπρόπουλος βρίσκεται στη λίστα των Χαλ, Πιτέρμπορο και Σουόνσι με τη δεύτερη να προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Μάλιστα, η Πιτέρμπορο φέρεται να προσφέρει στους «Ομίλητες» το ποσό των 80.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί ο παίκτης, στον οποίο δίνει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών”.

Τώρα πως γίνεται – στο σύνολο τους – τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την ΑΕΚ να λένε ότι το θέμα Λαμπρόπουλου “κατασκευάστηκε” από την Κρήτη, αυτό είναι ένα άλλο παραμύθι που πάνε να πουλήσουν στην Ένωση δείχνοντας την “ενοχή” τους που αναδεικνύεται με την μετατόπιση ευθυνών στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook